Ontwerpen van uw website

Vandaag is het niet langer denkbaar om als onderneming of organisatie niet of onvoldoende op het internet vertegenwoordigd te zijn. Meer en meer mensen zoeken en vinden hun informatie via het net.In de pioneersjaren van het World Wide Web waren statische websites zowat het enige wat er te vinden was. Inhoud werd nooit aangepast, en een website was niet meer dan een elektronisch visitekaartje. Zo verliest uw website zijn kracht als goedkoop en interactief medium.
Huidige websites worden zo gebouwd dat u als administrator gemakkelijk en snel inhoud kan wijzigen en up to date houden. Nieuwe foto’s, nieuwe produkten, en vooral tijdelijke acties binden uw bezoekers en zorgen ervoor dat deze op geregelde basis terugkomen naar uw webstek !

 

Bent u op zoek naar een website volgens de nieuwe standaard, waar potentiële klanten uw info vlot terug vinden, dan geven wij u graag een extra woordje uitleg:

CMS

Content Management Systeem stelt u in staat als leek om ten alle tijde zelf inhoud, promoties, foto’s toe te voegen en te wijzigen op uw eigen website.

E-mailmarketing

Via uw website is het mogelijk uw klanten te binden en te informeren aan de hand van nieuwsbrieven via e-mail. Een uitermate doeltreffend middel om promoties, nieuwe producten of evenementen te verspreiden.

SEO

Search Engine Optimalisatie. Goed scoren op Google, Yahoo,… is een zeer belangrijke stap voor elke website. Wij verzorgen alle parameters die er toe bijdragen dat uw site snel hoog scoort bij de verschillende zoekmachines.

Duidelijk & Overzichtelijk

Een website waar je verloren loopt tussen de pagina’s informatie levert niks op. Wij houden bij het ontwerpen rekening met een frisse duidelijke layout, gecombineerd met een overzichtelijke structuur.

Maatwerk

Samen bepalen we met u wat de omvang van de site moet zijn. Van kleine eenvoudige websites van een paar pagina’s tot de grote gecompliceerde sites. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Onderhoud

U vindt een website een must, maar vindt er helaas niet de tijd en inzet voor om alles up to date te houden ? Wij bieden ook ‘onderhoud in regie’ aan.