Sunprotection folie

Of het nu gaat om een volledig kantoorgebouw, of een veranda in een privé woonst, met deze zeer kwalitatieve folie is het mogelijk al uw ramen te voorzien tegen de penetrerende zonnestralen. Houdt tot 84% van de infrarood zonnestralen tegen die zorgen voor de oververhitting van uw kantoren, veranda, kamers met veluxen, en reduceert zo het broeikaseffect. Beperkt de zonverblinding en zorgt voor een beter comfort in ruimtes met computerschermen en televisies. Is behandeld tegen krassen met het “Crystal”-procédé, voor een betere weerstand tegen herhaaldelijk wassen en weersinvloeden. Verkrijgbaar in zilver, brons, goud, blauw, groen.

UV-protection folie

De zon en de maan veroorzaken door hun ultraviolet-, licht-, en infraroodstralen veroudering, verbleking en verkleuring. Ze beschadigen de artikelen die u hebt uitgestald of meubilair. De oplossing bestaat !

Deze – op om het even welke soort beglazing – zorgvuldig aangebrachte folies filteren de UV stralen, maar ook het licht en infraroodstralen die mee aan de oorzaak liggen van verkleuring. Dit alles zonder het aanzicht van het glas te veranderen. Vooral van toepassing bij etalageruiten van winkels, maar ook voor particulieren. Denk maar aan stoffen zetels, schilderijen, … in zonrijke ruimtes. Beschikbaar in Clear, Neutral en Cuivre

 

Privacy folie

Waarborgt discretie in uw interieur, stockruimtes, toilet & badkamer… U kunt zien zonder gezien te worden. Beschikbaar in zilver en brons.

Veiligheidsfolie

Versterkt uw beglazing en voorkomt dat ze in stukken breekt in geval van ongeval, vandalisme of ontploffing. Beschermt zo uw omgeving en uw bezittingen. Werkt bovendien brandvertragend, permanent 24u op 24u en zonder speciaal onderhoud.