Afhankelijk wat u zoekt zijn er 3 mogelijkheden voor het bedrukken van textiel.

 

Transfert (vanaf 1 stuk)

Poli-Flex is een sheet polyurethaan van hoge kwaliteit met een mat oppervlak. Het ontwerp wordt uitgesneden en aangebracht op textiel onder hoge druk en temperatuur. Voordelen van Poli-Flex is dat er geen zeefdrukfilms moeten aangemaakt worden, en er dus interessante prijzen gelden bij afname vanaf 1 stuk. Textielopdruk op katoen en samenstellingen van polyester met katoen of polyester met acryl. Ook nylon behoort tot de mogelijkheid. Kledij is wasbaar op 60°C en tevens bestand tegen droogkuis.

Bij het aanvragen van een offerte gelieve het ontwerp/logo toe te voegen, alsook aantal kleuren, grootte en plaats opdruk.

Zeefdruk (min. 25st)

Zeefdruk

Voor het bedrukken van grote aantallen wordt de zeefdruk-techniek aangeboden. Zeefdruk kan op zowat alle soorten textiel worden toegepast, en garandeert een hoge levensduur.

Transferzeefdruk

Deze techniek is zeer gelijkend aan de bovenstaande, met het verschil dat er eerst wordt gedrukt op een ‘drager’ , met name: transfervellen. Deze vellen kunnen later snel en goedkoop worden overgezet op textiel door middel van heattransfer op hoge druk. Het voordeel: U hoeft niet meteen een groot aantal kledingstukken te laten bedrukken en deze op voorraad houden. U kan dus ‘bijbestellen’ wanneer u het nodig acht.

Borduren

Rechtstreeks borduurwerk op het kledingstuk

Borduurwerk is duurzaam en heeft vaak een exclusieve uitstraling. Kledingstukken worden individueel geborduurd en dit betekent dat u elk kledingstuk kunt personaliseren.

Geborduurde labels

De onderliggende gedachte is dezelfde als voor borduurwerk maar in plaats van rechtstreeks op het kledingstuk te borduren, wordt het ontwerp op een label geborduurd dat vervolgens op het kledingstuk wordt genaaid of gestreken.

 

Bekijk hier de online catalogus

(Noteer goed volgende gegevens bij het doorgeven van een bestelling: MODEL – MAAT – KLEUR – AANTAL)

B&C Catalogus

Pro Collection B&C